Demi besluit toch maar met René te blijven dansen

Demi besluit toch maar met René te blijven dansen

Vandaag oefenen de bewoners nog een keer op de salsa dans. Aan het eind van deze week is namelijk het evenement Latin Night en iedereen oefent daarom nog flink door. Afgelopen avond was Demi er niet zo zeker van of ze nog wel met René wil dansen. Ze is met hem gaan praten en heeft hem verteld dat ze er zich niet fijn bij voelt. Na het gesprek heeft ze echter toch besloten het nog een kans te geven. Tijdens het oefenen vraagt Fay aan Demi of ze nu toch gewoon met René gaat dansen. Demi antwoordt van wel. Ik ga maar gewoon dansen en maak er het beste van vertelt ze haar. Fay vraagt of ze er wel zeker van is dit omdat ze er afgelopen avond zo mee zat en er zelfs van moest huilen. Maar volgens Demi hoeft ze zich geen zorgen te maken. Ik vond het even niet leuk. Maar ik heb erover gepraat nu en het is prima zo. Dus ik doe gewoon mijn best sluit ze het gesprek af…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *