Volgens José heeft Billy aan zichzelf te danken hoe Johan tegenover haar doet

Volgens José heeft Billy aan zichzelf te danken hoe Johan tegenover haar doet

Dat Billy zojuist emotioneel werd door toedoen van Johan is ook de andere bewoners niet ontgaan. Terwijl Madilia en José onder het penthouse bezig zijn met het maken van sieraden praten ze over de situatie. Ik weet niet precies wat er net gebeurde zegt Madilia. Wel weet ik dat Billy heeft aangegeven dat het haar te veel wordt. Het is natuurlijk ook niet leuk als iemand altijd lelijk tegen je doet voegt ze eraan toe. Volgens José heeft Billy dit deels aan zichzelf te danken. Als je het in de beginperiode allemaal leuk vindt, omdat je de aandacht fijn vindt vervolgd ze. Doelend op Billy die Johan zijn gedag lang heeft goedgekeurd. Volgens haar is het voor Johan dan ook moeilijk te begrijpen. Voor hem is er niks veranderd, alleen zij wil nu voor zichzelf opkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *