Billy en Madilia praten de situatie rondom Johan eens goed uit

Billy en Madilia praten de situatie rondom Johan eens goed uit

Na Billy haar woede uitbarsting komt Linda kijken hoe het met haar gaat. Billy legt nog eens uit dat Johan enorm op haar zenuwen werkt en dat ze er even goed klaar mee is. Linda zegt op haar beurt dat Madilia deze situatie ook lastig vind. Ze weet niet zo goed of ze met je moet praten, omdat het gerucht gaat dat ze hebben gezoend voegt ze eraan toe. Dit is voor Billy reden genoeg om meteen op Madilia af te stappen. Sorry, het was helemaal niet de bedoeling om jou erbij te betrekken begint Billy het gesprek met Madilia waarna de twee elkaar een dikke geven. Madilia legt uit dat ze niet wil dat Billy een verkeerd beeld over haar heeft. Volgens haar vertel Johan aan iedereen dat hij met haar heeft gezoend terwijl dit niet het geval is. Billy antwoordt dat het daar niet om gaat. Het gaat haar om de opmerkingen die Johan maakt. De twee praten nog lang door en zijn het erover eens dat Johan het veel te hoog in zijn bol heeft. Hij probeert het bij iedereen benadrukt Billy. En dat siert hem niet voegt Madilia eraan toe. Ook Linda en José zitten bij het gesprek en volgens hen is het goed dat Billy eindelijk voor zichzelf opkomt. De twee praten nog lang na maar  alle geruchten zijn nu uit de lucht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *