Johan heeft geprobeerd Madilia te zoenen

Johan heeft geprobeerd Madilia te zoenen

Beau is in de caravan bezig met Madilia haar wimpers als de Grachtenparade van afgelopen vrijdag ter sprake komt. Beau is nieuwsgierig naar wat Johan en Madilia hebben uitgespookt, aangezien ze heeft gehoord dat de twee er vrijdag samen tussenuit zijn geknepen. Madilia vertelt haar  hoe het is gegaan. In de loods gaf hij me een knuffel en toen vroeg hij of we buiten even konden praten begint ze. Toen gingen we wandelen in de bossen voegt ze eraan toe. Beau reageert verrast en vraagt of er wat is gebeurd. Hij probeerde me te zoenen, geeft Madilia toe. Maar er is niets gebeurd benadrukt ze verder. Wat een boefje amtwoordt Beau lachend, waarna de twee verder praten over Johan. Volgens Madilia is hij niet echt haar type en zou ze in Utopia nooit een relatie beginnen. Gedurende het gesprek komt uiteraard ook Billy ter sprake, aangezien de spanning tussen haar en Johan al weken in de lucht hangt.  Ik moet misschien met haar gaan praten om te vertellen dat er niets is gebeurt denkt Madilia hardop. De twee  zijn er van overtuigd dat Billy op de avances van Johan was ingegaan als zij op Madilia haar plek had gestaan. Hoe zou zij reageren als ze hoort wat er gebeurd is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *