Laat oud Utopia bewoner Jeroen een onbetaalde factuur achter voor de groep?

Laat oud Utopia bewoner Jeroen een onbetaalde factuur achter voor de groep?

Linda zit achter de computer en ziet opeens een factuur binnenkomen van ongeveer driehonderd euro. Wie heeft dit besteld? vraagt ze geschrokken aan Cemal en Senna. De twee zijn zich nergens van bewust en vragen zich af waar Linda zo van schrikt. Ook Demi, Chipp en Romy voegen zich bij het gesprek, wat een vuile… zegt Romy die zich nog net in kan houden. Wie had destijds Jeroen zijn zakgeld gekregen vraagt Linda vervolgens aan de groep. Demi meent zich te herinneren dat Jeroen geen geld meer had en zelfs in de min stond. Chipp is de enige die niet direct in paniek schiet en adviseert Linda om de betalingen na te gaan om te kijken of het misschien toch al betaald is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *