Fay voelt zich gepasseerd door Chipp

Fay voelt zich gepasseerd door Chipp

Chipp heeft al een tijdje  het plan om de bv te splitsen. De opgedeelde groepen zullen niet alleen apart financiële beslissingen maken maar bijvoorbeeld ook hun eigen pinpas en webshop beheren. Vandaag maakt Chipp een rondje langs enkele bewoners om te peilen hoe zij tegenover het idee staan. Tot dat clubje behoort Fay niet en dat irriteert haar. Wil je het idee ook tegen Demi en mij zeggen vraagt Fay dan ook aan hem. Liefje, het komt goed antwoordt Chipp. En geeft aan dat hij het op deze manier moet doen. Fay kan niet waarderen dat juist hij het niet eerst met haar bespreekt. Wat ben je nou ongelofelijk moeilijk aan het doen reageert Chipp met irritatie. Het komt toch vanzelf bij jullie benadrukt hij.  Het lijkt erop dat Fay zich gepasseerd voelt maar daar heeft Chipp geen boodschap aan. Hij belooft het wel zo snel mogelijk met Demi en Fay te bespreken. Fay zal dus nog even geduld moeten hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *