Chipp weigert het goed te maken met René

Chipp weigert het goed te maken met René

Naar aanleiding van het gesprek met José, haalt Billy Chipp naar het atelier. Chipp heeft nog geen idee wat Billy met hem wil bespreken en gaat nieuwsgierig zitten. Billy begint rustig haar verhaal en vraagt aan Chipp hoe het tussen hem en René zit. Hij laat meteen weten dat hij helemaal klaar is met René en dat het ook niet meer goed zal komen tussen hen twee. Billy probeert het over een andere boeg en laat weten dat de twee nog lang met elkaar zullen moeten wonen maar dit boeit Chipp weinig. Hij blijft zulke domme dingen doen legt Chipp verder uit. Net zoals Demi, Fay en José vertelde, zullen hij en René elke keer opnieuw ruzie krijgen, als ze het nu zouden goedmaken. Billy hoort Chipp aan en ze vindt het jammer dat Chipp niet wil meewerken aan de verzoening, hierdoor blijft de spanning in de groep hangen. Maar Chipp legt uit dat hij het vaak genoeg heeft geprobeerd. Hij kan m’n rug op voegt hij er zuchtend aan toe. Na een tijdje voegt José zich toe aan het gesprek en hoort ze samen met Billy Chipp zijn verhaal aan. Terwijl de twee hem proberen over te halen, haakt hij direct af. Ik ga het niet meer doen zucht hij. Vooral de schijnheilige manier waarop René met zijn vrienden omgaat vindt Chipp het ergst. Uiteindelijk moeten Billy en José zich erbij neerleggen. Chipp wil hoe dan ook niet meer met René omgaan of praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *