Billy en José gaan Chipp en René dwingen met elkaar te praten

Billy en José gaan Chipp en René dwingen met elkaar te praten

José is al de hele middag bezig met de ruzie van Chipp en René. Ze wil dolgraag dat het opgelost wordt en dat de twee het uitpraten, aangezien de sfeer in de groep door de ruzie wordt aangetast. Ook Billy begint er in het penthouse over als ze in gesprek is met José. Billy vindt het jammer dat de mannen een akkefietje hebben, terwijl het de laatste tijd zo goed gaat met de groep. Daarom willen de twee de mannen bij elkaar zetten om ze met elkaar te laten praten. Billy moet toegeven dat ze René tijdens de ruzie volwassen vond reageren, terwijl Chipp hem uit de tent aan het lokken was. Ze besluiten om de mannen dus bij elkaar neer te zetten. Als Chipp dit weigert, kunnen ze dan weer een gesprek aangaan met hem. Hierbij zullen ze uitleggen dat de groep er ook last van heeft en Demi en Fay meetrekt in zijn boosheid. We gaan het gelijk aanpakken zegt Billy stellig. Wordt vervolgd.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *