Demi en Fay kunnen René niet meer serieus nemen

Demi en Fay kunnen René niet meer serieus nemen

Nadat José een gesprek heeft gehad met Beau, Linda en Madilia, besluit José eerst met de twins te praten. Demi en Fay zijn net als Chipp boos op René en José wil weten wat er nou precies aan de hand is. Demi en Fay leggen uit dat genoeg is geweest. Ze zijn al vaker gebotst met René en de ruzie tussen hem en Chipp was de druppel die de emmer deed overlopen. Het gaat altijd zo met René, ik ben er klaar mee legt Fay uit. De tweeling blijft beleefd en doe normaal tegen hem, maar ze hoeven niet meer gezellig met hem te doen. Er gebeurt altijd wel iets met hem, ik kan hem niet meer serieus nemen voegt  Demi eraan toe. Hiermee doelt ze op de ruzies die René afgelopen tijd ook al met Beau en José heeft gehad. Demi denkt dat het niet meer goedkomt tussen Chipp en René en hier moet José haar gelijk in geven. Toch wil José het proberen en de twee bij elkaar zetten om ze te laten praten. Dan geef ik het weer een week en dan is het weer zover zucht Demi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. RUUD at 16:14

    Demi en Fay en Chipp zijn drie kleine kinderen als de eentje iets heeft is de andere ook meteen kwaad op die persoon, gewoon lekker vertrekken Chipp, je bent een groot kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *