Beau, José, Linda en Madilia willen dat Chipp het goed maakt met René

Beau, José, Linda en Madilia willen dat Chipp het goed maakt met René

Het was een bewogen weekend voor de groep, er is veel gebeurd. Beau, José, Linda en Madilia kletsen vandaag na over alle gebeurtenissen. Chipp en René zijn na de grachtenparade in een grote ruzie belandt en de twee praten tot nu toe nog steeds niet met elkaar. Iets waar José niet bij kan. Ook Madilia vindt het een rare situatie en ze laat aan de dames weten dat René een aantal keren naar Chipp toe is gegaan om te praten maar hier wil Chipp niets van weten. Volgens Linda spelen Demi en Fay ook een grote rol in Chipp zijn woede en ze vermoedt dat de twee hem dan ook voeden in zijn boosheid. José wil op haar beurt dat de twee het weer bij gaan leggen, aangezien zij en René een tijdje geleden ook bij elkaar in de bistro zijn gezet om hun ruzie goed te maken. Hiervoor zal dus een goed gesprek met Chipp moeten houden en hem te overtuigen van het feit dat de hele groep last heeft van de ruzie tussen hem en René.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *