Chipp en Beau zijn klaar voor een splitsing in de groep

Chipp en Beau zijn klaar voor een splitsing in de groep

In de middag pakken Chipp en Beau hun gesprek van vanochtend weer op. Chipp is het namelijk zat dat er een aantal bewoners hard werken voor de bv en daar nooit wat voor terugkrijgen. Het moet gewoon anders benadrukt hij stellig. Dit begrijpt Beau en ze vraagt zich af of de groep te groot is om financiële beslissingen te maken. Dit vindt Chipp wel. Daarom wil hij een splitsing in de groep. Maar niet alleen financiële beslissingen zullen gescheiden worden, de groepen zullen ook elk hun eigen webshop en pinpas beheren. Ik wil alles apart voegt hij eraan toe. Beau wil dit ook. Ik vind het leuk om geld te verdienen, maar ik ben er klaar mee dat het op deze manier wordt uitgegeven aan zinloze dingen vertelt ze aan haar mede bewoner. Zal de splitsing lukken? We komen er vast en zeker nog op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *