Johan wakkert de hamburger discussie weer aan

Johan wakkert de hamburger discussie weer aan

Een tijdje geleden heeft Johan een boete gekregen van  Utopiaanse rechter Linda. Dit omdat hij hamburgers van de bv had gegeten zonder ervoor te betalen. Hier was Johan het niet mee eens en dit liet hij dan ook duidelijk weten aan zijn mede bewoners. Vandaag probeert hij het opnieuw, want die hamburgers blijven toch wel erg aantrekkelijk. Aan de tafel stelt Johan aan Linda voor om geld van zijn zakgeld af te halen, zodat hij een hamburger kan pakken. Hier gaat Linda niet mee akkoord. Ze zegt dat Johan gewoon bij de boodschappen hamburgers zal moeten bestellen, zodat dit niet ten koste van de bv gaat. Dit gaat er niet bij Johan en mopperend loopt hij weg van het gesprek. Bij Cemal uit hij zijn frustratie. Ook Cemal begrijpt niet waarom Johan niet gewoon kan betalen voor het pakken van een hamburger. Het lijkt er ook niet op dat Johan het hierbij laat zitten, hij wil proberen om een doos hamburgers te bestellen voor zichzelf, als de andere snacks en patat voor de Luifel worden besteld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *