Het lijkt René een goed plan een financieel expert in te zetten

Het lijkt René een goed plan een financieel expert in te zetten

De financiën zijn altijd een punt van discussie geweest in Utopia. De situatie waar de bewoners nu in zijn belandt, zet René aan het denken over de financiën in de toekomst. Het lijkt hem namelijk een goed plan om een financieel expert naar Utopia te laten komen. Maar hij maakt zich ook zorgen over de verantwoordelijken van de financiën. Bij Linda legt hij uit hoe hij erover denkt. Ik snap dat jij niet alles in je eentje wil doen en ik vind het moeilijk om het stukje verantwoordelijkheid wat ik voel los te laten laat hij weten. Linda antwoordt dat ze ook niet van plan is om de financiën in haar eentje op zich te nemen. De twee zijn het erover eens dat ze met z’n allen hun schouders eronder moeten zetten om de bv weer gezond te kunnen krijgen. Zal er dan toch een expert komen die zich op de financiën gaat richten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *