Billy en Johan worden van elkaar gescheiden

Billy en Johan worden van elkaar gescheiden

Billy en Johan hadden een paar dagen geleden een grote ruzie. En daardoor gaan de twee dus ook niet meer met elkaar om. Eerder konden ze elkaar wel goed vinden en deden ook samen de afwas. Vandaag besluit Beau erachteraan te gaan, omdat Johan het vertikt om samen af te wassen met haar. Ze vraagt voor de zekerheid aan hem of hij nog steeds niet samen met Billy wil werken. Vrijwel direct antwoordt Johan dat hij dit niet wil. Beau en Johan besluiten dat Johan zich voortaan aan zal sluiten bij Cemal en René en Beau zal de plek van Johan innemen. Beau laat weten dat ze het ook nog met Billy zal bespreken en dat ze zich lichtelijk zorgen maakt of het wel goed komt met de afwas als het mannenteam aan de beurt is. Komt helemaal goed schat stelt Johan haar lachend gerust. Tevreden loopt Beau weer weg. Dat is in ieder geval opgelost!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *