Linda treft maatregelen om voedsel van gasten veilig te stellen

Linda treft maatregelen om voedsel van gasten veilig te stellen

De bewoners krijgen eens in de zoveel tijd B&B-gasten of tapas eters over de vloer. Voor deze gasten moet er natuurlijk wel gezorgd worden en dat houdt in dat de bewoners voor het eten en drinken moeten zorgen. Maar dit gaat blijkbaar niet altijd goed, want Linda merkt dat er vaak boodschappen worden opgegeten, die eigenlijk voor de gasten bedoeld zijn. Daarom besluit ze maatregelen te nemen. Er staat nog een extra koelkast in de bistro en ze besluit deze op de vide te zetten. In deze koelkast kunnen alle boodschappen voor de B&B en de tapasavonden bewaard worden. Zo kan niemand het stiekem pakken. Ik vind het heel triest dat het zo moet zegt ze met enige irritatie in haar stem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *