Chipp wil maandag de bv opsplitsen

Chipp wil maandag de bv opsplitsen

Chipp heeft al aan meerdere mede bewoners laten weten dat hij bezig is met een idee om de bv op te splitsen. Blijkbaar heeft hij het plan zo goed als uitgewerkt, want vandaag roept hij Demi, Fay en Beau bij elkaar. Het feestje kan bijna beginnen laat hij aan de dames weten. Als het aan hem ligt, gaat zijn plan maandag in. De veluwen reageren alle drie enthousiast, ze kunnen niet wachten. Chipp moet nog een aantal kleine punten beter uitwerken en is dan klaar om het idee te opperen en voorstellen in de groep. Zouden de andere bewoners ermee akkoord gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *