De groep is bijeen gekomen voor een wijnproeverij

De groep is bijeen gekomen voor een wijnproeverij

De groep heeft zich weer rondom de eettafel verzameld, dit keer om een aantal wijnen te proeven. José heeft namelijk een wijnproeverij georganiseerd. Dit omdat ze graag ziet dat er biologische wijn in Utopia geschonken wordt. De gastheren leggen het verschil uit tussen niet biologische en biologische wijn. De bewoners luisteren aandachtig en lijken het erg interessant te vinden. Na het informatieve praatje komen de flessen wijn op tafel. De glazen zijn al klaargezet en de wijn wordt ingeschonken. Elke bewoner proeft grondig en er wordt met elkaar overlegd of deze wijn lekker genoeg is om hem aan te schaffen. De bewoners hebben veel plezier tijdens het proeven van de wijnen. En zo was het een gezellige middag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *