José heeft geen zin om voor Johan op haar tenen te lopen

José heeft geen zin om voor Johan op haar tenen te lopen

José is nog even teruggekomen op het gedrag van Johan. Na haar ruzie met hem is zij er goed klaar mee. Toch blijft het haar dwarszitten en ze uit dit nu bij Romy, die aandachtig luistert. Als je niet bij de groep wil horen dan is dat heel jammer voor jou zegt ze. Ze vindt dat de groep het lang genoeg heeft geprobeerd, maar dat het gewoon niet werkt met Johan. Hij heeft wat meer gebruiksaanwijzingen dan een ander en het is een super aardige gozer, maar dit moet hij dan echt wat vaker laten zien. José heeft geen zin om voor Johan op haar tenen te lopen. Romy is het hiermee eens maar gaat er niet op in. Ze gaat snel thee zetten om onder het gesprek uit te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *