Billy laat flink wat bestellingen liggen

Billy laat flink wat bestellingen liggen

Chipp en Cemal zijn samen bezig achter de computer en kijken naar de orders die nog moeten worden opgepakt. De twee komen erachter dat er nog best veel van Billy ligt maar dat hier nog niks mee is gedaan. Waarom gebeurt hier niks mee vraagt Cemal verbaasd. Billy heeft een aantal orders gemist in de afgelopen tijd. Chipp legt uit dat dit door haar neusoperatie en andere afleidingen kwam. Toch vinden ze dit geen excuus. Ze moet echt dingen gaan doen benadrukt Chipp. In afmaken is het geen grote kei gaat hij verder. Cemal is het hiermee eens en vindt het gewoon niet netjes. Waarom maken we dit niet gewoon bespreekbaar met haar? vraagt hij. Ze heeft ook tijd om ruzie te maken, ik bedoel maar… voegt Chipp hieraan toe. De mannen overleggen hoe ze dit het beste kunnen aanpakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Kwant at 23:14

    O,wee als een ander dat gebeurt dan is de loots te klein en wordt iedereen voor rotevis uitgemaakt door haar .ik zeg der uit met haar.

  2. joke gotte at 20:54

    Dit snap weer niet Cemal en Chipp ditmoeten wij bespreekbaar maken ,als het een ander was geweest hadden ze die meteen er op gewezen dat er niks aan de orders wordt gedaan .Wat een zielig stel durven niks tegen haar zeggen te gek voor woorden .Wordt ens tijd dat ze die gestoorde dam en leugenaarster eens aanpakken .wat een watjes dat noemt zich kerels HA HA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *