Romy vindt dat Billy zich opmerkelijk tegenover de groep gedraagd

Romy vindt dat Billy zich opmerkelijk tegenover de groep gedraagd

Gisteren kwam aan het eind van de middag een fotograaf van ANP langs voor de bewoners, om een groepsfoto te maken voor de pers. Billy ontvangt de fotograaf en roept de groep bij elkaar. De bewoners verzamelen zich allemaal buiten maar voordat de groepsfoto wordt gemaakt, gaat Billy eerst in haar eentje op de foto. Dit vindt Romy opmerkelijk en nadat de fotograaf weg is, neemt ze Billy apart. Dit is helemaal niet Billy, je doet uit de hoogte begint Romy. Het feit dat iedereen al klaar stond en Billy voorstelde om eerst een foto van haarzelf te maken, was volgens haar een vreemde actie. Billy begrijpt wat Romy bedoelt en legt uit dat haar actie een logische reden heeft. Ik liet eerst aan iedereen weten dat er een foto werd gemaakt, zodat ze zich allemaal voor konden bereiden. Om ze nog even wat tijd te geven, besloot ik eerst de foto van mijzelf te laten maken. Ik weet dat je het niet zo bedoelt maar het kwam zo over antwoordt Romy. Billy raakt een beetje geïrriteerd. Ik vind het vervelend dat je dit zegt, ik bedoelde het goed benadrukt ze. De twee kibbelen verder en geïrriteerd lopen ze uiteindelijk een andere kant op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. joes at 00:07

  ja, ja, om de andere even tijd te geven zich voor te bereiden, ging ze eerst zelf op de foto. wat kan die griet toch liegen zeg en iedereen tuint er iedere keer weer in.

 2. Truus at 11:45

  Eindelijk begint het bij iemand op te vallen dat ze graag op de voorgrond wil staan. Ook als er een nieuwe binnenkomt en dan die uitdrukking van haar: “IK WIST HET”.
  Gedraagt zich als een kind die haar zin niet krijgt.

 3. joke gotte at 09:38

  Wat een verschrikkelijk en knetter gek mens is die Billy vindt het niet zo gek dat ze geen man kan krijgen beetje boel dom .IKKE IKKE en de rest kan stikken,begrijp dat ze buiten UTOPIA geen Baan kan vinden wie wil haar nog hebben ,ze heeft het altijd zo niet bedoeld ,snap maar niet dat de mensen daar er niks van zeggen onbegrijpelijk jankert ze verstoort de hele sfeer daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *