José heeft haar dag niet door al het gezeik

José heeft haar dag niet door al het gezeik

Afgelopen avond heeft José zich teruggetrokken. Demi, Fay, Romy en Beau gaan haar opzoeken om te vragen of het wel met haar gaat. Ik heb mijn dag niet zucht José terwijl ze in huilend uitbarst. Gezeik hier, gezeik daar, gezeik om alles voegt ze er met een snik aan toe. Demi, Romy, Beau en Fay proberen haar te troosten en luisteren naar haar verhaal. Ik heb er gewoon even de pest in gaat José verder. Ik heb turbulente dagen gehad door discussies met zowel Linda, als René en Johan. Romy vraagt hoe het nu tussen haar en René zit. Gelukkig is dit inmiddels weer opgelost maar José waardeert niet hoe hij met haar omgaat. Hij kan de pot op benadrukt hij. De rest probeert grapjes te maken en langzaam vrolijkt José op. Het leven in Utopia is haar gewoon even te veel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *