Er heerst flink wat onvrede omdat het podium voor latin night deels in de winkel staat

Er heerst flink wat onvrede omdat het podium voor latin night deels in de winkel staat

Tijdens het evenement Latin Night wordt er voor het salsa dansen gebruikgemaakt van een podium. De mannelijke bewoners waren afgelopen avond ook druk bezig met het bouwen hiervan maar dit verliep niet vlekkeloos. Het is lastig om een plek te vinden waar iedereen het mee eens mee is. Nu is er besloten dat het podium deels in de winkel van de tweeling terecht komt. Zij zijn het er niet mee eens en bespreken dit met Romy. Dit kan niet man, gek gooit Romy eruit. Waar de f*ck moeten ze gaan omkleden voegt ze eraan toe. Demi en Fay vinden het geen goed plan dat de winkel niet open kan tijdens een evenement, want dan lopen ze verkoop mis. Romy is het hier helemaal mee eens en snelt naar de mannen toe. Wie heeft dit verzonnen?! Dit kan toch niet? Ik heb dit nog nooit meegemaakt benadrukt ze. Johan legt uit dat het niet anders kan, doordat het evenement zo druk bezocht wordt. De vrouwen antwoorden hierop dat de winkel dan weer dicht is tijdens een evenement. Ja, maar je moet wel reageert Johan nors. Er ontstaat vervolgens een discussie en ze proberen Johan over te halen om het podium ergens anders te plaatsen. Demi, Fay en Romy rennen door de loods om de rest hiervan op de hoogte te brengen. Lekker het podium in de winkel zetten, hoe dom ben je? Romy kan er niet bij met haar hoofd. Stampvoetend zoekt het stel René op. Hij denkt dat het podium nog wel iets verplaatst kan worden, maar is er nog niet over uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Kwant at 11:29

    Ik vind dat er hier niet genoeg op de BRAND veiligheid wordt gelet ,al dat papier langs de wanden ik hoop dat er geen brand uitbreekt,is dit niet iets voor de brandweer om eens controle uit te voeren op brandveiligheid van de romniehut zeker als er zo veel mensen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *