Een aantal bewoners vinden het gezeik om de winkel nergens op slaan

Een aantal bewoners vinden het gezeik om de winkel nergens op slaan

Sommige bewoners vinden het gedrag omtrent de winkel juist een beetje overdreven. Jacco en Billy bespreken dit in de keuken. Wat een gezeik van die wijven, die winkel gaat maar twintig minuten open laat Billy weten. Jacco is het er mee eens, aangezien de tweeling nooit de hele avond bezig zijn met de verkoop. Ben ik nou helemaal gek geworden? Het is toch René zijn evenement gaat Billy verder. De twee zijn het erover eens dat Latin Night is om te dansen en niet om kleding te kopen. Hij gaat gewoon helemaal niet open klaar benadrukt Jacco. Ook Senna en Johan vinden het gezeur op niks slaan. De avond draait niet om de kledingwinkel. René heeft gewoon geen ruggengraat aldus Johan. Voor Johan is dansruimte belangrijker dan kleding verkopen. Alle bewoners hebben zich inmiddels gemengd in de discussie en iedereen vindt iets anders. Wat is  volgens jou belangrijker de winkel of het dansen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *