Demi en Fay verzinnen een oplossing voor het gedoe rondom het podium

Demi en Fay verzinnen een oplossing voor het gedoe rondom het podium

Demi en Fay hebben na alle heisa omtrent het podium, een andere manier gevonden om de winkel te betreden. Via de achterkant kunnen de bezoekers nu naar binnen, zonder dat zij last hebben van het podium. Ze laten het aan Cemal zien en hij is meteen enthousiast. We willen gewoon graag het tegendeel bewijzen benadrukt de tweeling. Ik geef jullie hier groot gelijk in reageert Cemal. En heeft zelfs het idee om de winkel te verplaatsen, zodat het toegankelijker wordt. Demi en Fay vinden het op hun beurt vooral vervelend dat ze niet gehoord worden. Gewoon laten, ik weet het fluistert Cemal zachtjes. Chipp mengt zich in het gesprek en raadt Demi en Fay aan om hun taken voor Latin Night volledig te laten liggen. Ik had het echt niet gedaan hoor, amehoela benadrukt hij. Als jullie maar heel goed in je recht staan adviseert Cemal op zijn beurt. Gebruik hun eigen woorden tegen hen gaat hij verder. De tweeling bedankt hem voor het meedenken en de steun door middel van een grote knuffel. Je bent een echte vriend zegt Demi. Ik heb helemaal geen vrienden antwoordt Cemal. Demi en Fay moeten hierom lachen en vinden het heel zielig. Wij zijn toch je vrienden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *