Romy en Billy kunnen weer normaal met elkaar omgaan

Romy en Billy kunnen weer normaal met elkaar omgaan

Romy heeft al vaker aan Demi en Fay laten weten dat ze zich soms stoort aan het gedrag van Billy. Ondanks dat de twee vrienden zijn ergert Romy zich er soms aan dat Billy veel aandacht opeist en altijd aan het woord is. Ze had al irritaties toen Billy voor de groepsfoto die er gemaakt zou worden eerst zelf op de foto ging. Romy sprak haar hierop aan waarna de twee boos uit elkaar gingen. Vandaag lijkt er niks aan de hand te zijn tussen de twee. Romy vertelt over haar nacht en haar griepje, maar toch zit het Billy niet helemaal lekker. Ben jij nog mijn vriendin, Reums? vraagt Billy met grote ogen. Ja, echt wel!”, antwoordt Romy waarna de twee elkaar een dikke kus geven. Hiermee lijkt alles weer goed!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *