De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen van Latin Night

De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen van Latin Night

Vanavond zal het evenement Latin Night plaatsvinden en daarom zijn de bewoners druk bezig met de laatste voorbereidingen. Gisteren is de loods al omgetoverd in goud tropische sferen. Vandaag worden de laatste puntjes op de i gezet. Cemal, Romy en Chipp voelen zich niet lekker maar gaan toch aan de bak. Beau en Senna trekken zich ondertussen terug in de bistro om nog een laatste keer te oefenen. Johan, Baldr en René gaan ondertussen verder met de versiering in de loods. De groep is enthousiast en heeft veel zin in vanavond. Wat zal de dag nog meer brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *