Billy voelt zich aangevallen als ze aangesproken wordt op de openstaande orders

Billy voelt zich aangevallen als ze aangesproken wordt op de openstaande orders

Chipp en Cemal hebben gisteren ontdekt dat Billy nog een hoop orders heeft openstaan waar nog niks aan is gedaan. Ze zien dit als een gemiste kans om geld te verdienen en begrijpen niet waarom Billy hier niks mee doet. Daarom besluiten ze op haar af te stappen. Onder het penthouse confronteren de twee haar met de openstaande orders. Ja daar moet ik mee aan de slag antwoordt Billy waarna ze allerlei redenen noemt waarom ze dat nog niet heeft gedaan. Het duurt wel heel lang reageert Chipp.  Billy gaat fel in de verdediging maar Chipp neemt geen genoegen met de excuses van Billy. Ik heb dit allemaal met die mensen besproken voegt ze eraan toe. Volgens haar heeft ze een tijdje niks kunnen doen door haar neus. Chipp merkt op dat er ook orders van voor haar neusoperatie openstaan. Waarom is daar dan niks mee gedaan vraagt hij. Billy probeert vervolgens de uitgeprinte orders die Chipp in zijn hand heeft te bemachtigen. Ik irriteer me, omdat ik mijn eigen zaakjes echt wel onder controle heb roept ze boos. Chipp blijft rustig en laat weten dat hij het gevoel heeft dat hij haar nooit kan aanspreken. Omdat het mijn zaken zijn antwoordt Billy geïrriteerd. Chipp blijft wederom rustig en legt uit dat het indirect ook hun zaken zijn. Dit lijkt Billy iets te kalmeren en de toon van het gesprek verandert. Billy geeft aan dat ze begrijpt dat er een controle moet zijn. Maar ik mag wel aangeven dat ik dat vervelend vindt gaat ze verder. Toch snapt ze waarom Chipp en Cemal dit doen. Eigenlijk vind ik het meer dan terecht. Sorry dat ik zo reageer sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Else at 20:44

  En het is weer eens bewezen: Billy kan niet tegen kritiek. Felle verdediging, angst, onzekerheid.
  Goed dat Chipp heel rustig bleef, zo had ze geen vat op hem.

 2. Else at 20:43

  Dat is niet meer dan logisch, dat zij dit ook mee mogen lezen! Dan zien ze tenminste hoe er over hen gedacht wordt.
  En inderdaad : het is vaak zo onterecht dat ze hier veel mails niet doorlaten! Ook als het nette en goed verwoorde mails zijn.
  Alsof ze daar censuur op mogen uitoefenen! Waarom zouden we dan nog reageren?!

 3. joke gotte at 18:24

  Ben het helemaal met Ria eens En weet je wat mijn leuk lijkt laat af en toe eens aan de bewoners lezen hoe ze over de utopianen denken en schrijven .

 4. Ria at 15:59

  Ga eens op Utopia nieuws lezen wat ze over Billy allemaal zrggrn maar als je hier zegt dat ze altijd met een volle mond praat en een loopse teef is wordt het niet geplaatst maarja het is wel de waarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *