Johan bespreekt met José wie er genomineerd wordt

Johan bespreekt met José wie er genomineerd wordt

José is druk aan het werk als Johan bij haar komt zitten voor een gesprek. Al snel gaat het over de naderende stemronde. Ben jij eruit op wie je gaat of twijfel je nog vraagt José nieuwsgierig. Ik ga op mijn gevoel af denk ik antwoordt Johan. En vindt dat de stemronde wel eerlijk moet gaan. José vindt op haar beurt dat het wel een reden moet hebben waarom je op iemand stemt, het tactisch stemmen vindt ze maar niks. Johan vertelt dat hij zeker weet dat hij genomineerd word. Jij, René en ik reageert José. Johan zou deze uitslag een lachertje vinden. Als dit gebeurt, weet hij meteen hoe de vork in de steel zit. José vindt het allemaal heel interessant en is heel erg benieuwd naar dinsdag. Als wij met z’n drieën op de bank komen, lach ik ze allemaal uit, één voor één benadrukt Johan aan het eind van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *