Linda en Madilia zijn er zeker van dat Johan bij de genomineerden wordt

Linda en Madilia zijn er zeker van dat Johan bij de genomineerden wordt

De stemronde is aanstaande dinsdag al. Madilia en Linda lopen alvast op de zaken vooruit en bespreken wat zij ervan verwachten. Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren begint Madilia. Beide denken ze dat Johan het mikpunt van veel bewoners zal zijn. José, Mehmet en Billy gaan vol op hem. Dat zijn al negen stemmen. Romy geeft er één. Met die van mij erbij zit je op dertien en met twee van jou wordt het vijftien berekent ze. De conclusie die Madilia en Linda daaruit trekken is dat Johan hoe dan ook genomineerd wordt. De twee denken dat de Demi en Chipp vol op René zullen stemmen en hij naast Johan genomineerd wordt. Wie de derde persoon wordt die mogelijk Utopia moet verlaten, weten ze nog niet. Van bijvoorbeeld Senna, Baldr en Johan weten ze niet wie zij gaan stemmen. Meer dan speculeren zit er voor Madilia en Linda op dit moment niet in. Nu maar afwachten of ze gelijk hebben.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Harry at 21:34

    Johan en Rene horen niet in utopia thuis. Op dit moment Rene nergens te bekennen en bemoeit zich nergens mee. Zo hoopt hij onder stemmen weg te komen. Johan doet aan god nog gebod, en is dus geen utopiaan. En moet wegwezen.

  2. Else at 20:05

    Overduidelijk waarom Billy op Johan wil stemmen!
    Omdat ze hem niet kan krijgen voor haar doeleinden en hij ”geen “Billy volger” is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *