Johan wil de keuken slopen en opnieuw opbouwen

Johan wil de keuken slopen en opnieuw opbouwen

Johan en Baldr zitten in de keuken, als Johan met het idee komt om de keuken te slopen. Hij wil alles opnieuw bouwen en er een mooi plekje van maken. Weetje hoe vet het is als alles nieuw wordt zegt hij. En vindt dat de keuken nooit echt is afgemaakt en dat het een zooitje is. Met de sloophamer al in de hand, kijkt Johan naar alle plekken die hij kan aanpakken. Ik word hier helemaal gelukkig van mompelt hij als hij zachtjes met de hamer ergens op tikt. Het kan allemaal hé! Ik kan het allemaal maken gaat hij verder. Baldr knikt en de twee discussiëren over alles wat ze van de keuken kunnen maken. Ook hebben ze het over de evenementen in Utopia en Johan komt terug op  Ladies Night. Het is misschien niet helemaal gegaan zoals we wilde maar we hebben wel een héle leuke avond gehad zegt hij. “Mensen willen wel waar krijgen voor het geld benadrukt hij. De twee hebben een hele andere kijk op de manier waarop evenementen nu worden gepland. Dat begrijpen ze hier niet, omdat ze nog nooit iets ondernomen hebben gaat hij verder. Daarna begint Baldr over de financiën en zijn mening hierover. Johan deelt deze mening en vindt dat vrouwen er beter niets mee te maken kunnen hebben. Daarom wil ik dat de mannen werken. De mannen zeiken niet, alleen de vrouwen lopen te mekkeren benadrukt hij. Baldr moet lachen en schudt zijn hoofd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Kwant at 19:01

    Laat Johan even wachten tot na de stemming als hij het nu doet is de kans groot dat als hij er uitgestemt wordt dan zitten ze in de problemen want wie bouwt het verders af en wat zijn de onkosten dan ( een gesloopte keuken en geen nieuwe want Johan is er uit ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *