Billy is volgens Baldr helemaal van slag door de liefdesverklaring van Johan

Billy is volgens Baldr helemaal van slag door de liefdesverklaring van Johan

Johan, Baldr en René zijn in de regen aan het bestraten. Johan legt de stenen, René sjouwt ze en Baldr kijkt toe. Als de mannen druk bezig zijn, begint René over Billy. Sinds je liefdesverklaring aan Beau, is Billy alleen maar muziek aan het draaien, ze is helemaal van slag. Johan kijkt niet op of om. Weet je wat het me doet? Helemaal niks lacht hij. Baldr is het hier op zijn beurt mee eens en de mannen moeten lachen. Uiteraard maakt Johan er weer een liedje van. Billy is van slag, want ze dacht die Johan pak ik maar helaas, heeft ze pech zingt hij dan ook vrolijk.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. arie at 09:42

  Johan zingt over Billy.
  Dat is leuk.
  Johan verklaart Beau zijn liefde.
  Prachtig !
  En Billy is van slag.
  Liefde is ook humor.
  Johan heeft dat door,
  want hij is vrolijk.
  Nu Billy nog.
  Kom op.
  Kom op we leven maar 1 keer,
  maak er wat van .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *