Linda is kwaad door de vieze toiletten

Linda is kwaad door de vieze toiletten

Madilia, Romy en Linda zijn bezig met het schoonmaken van de loods. Ook Beau staat in de keuken te helpen. Als Linda bij de wc’s aankomt, is ze er helemaal klaar mee. Hebben jullie dit gezien? Alle wc’s zitten helemaal onder de stront schreeuwt ze als ze de keuken binnen komt. Alle drie! Hoe schijten mensen hier? Het kan echt niet meer gaat ze boos verder. Beau stelt vervolgens voor om de schoonmaak op zich te nemen maar Linda is nog niet klaar. De enige reden waarom ik het doe, is omdat ik zelf op een schone wc wil zitten! Ze is er helemaal klaar mee en gaat driftig aan de slag met een schoonmaakdoekje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hans at 14:58

    Wat een stelletje viespeuken zijn het daar toch gewoon goor!!!!
    Het is niet normaal als alles onder de strot zit en dan alle 3.
    Leuk als je dat mag schoonmaken mag je wel een gasmasker opzetten!!!
    Linda ik heb medelijden met niet vaak maar nu wel!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *