Romy en Chipp zijn bang om stemmen te krijgen

Romy en Chipp zijn bang om stemmen te krijgen

Romy en Chipp zijn de eieren ophalen bij de kippen. Beiden hebben het idee dat zij wel wat stemmen kunnen verwachten. Ik ben echt benieuwd, jij kan veel stemmen krijgen maar ik kan ook veel stemmen krijgen begint Chipp. Het tweetal vraagt zich af wat José gaat doen. Maar jij bent wel oké met José, beter dan met René antwoordt Romy. Ook de stemmen van Mehmet en Senna houden hun wakker. Mehmet heeft gezegd dat hij het nu eindelijk zeker weet zegt Chipp terwijl ze door het natte weiland lopen. Ja, ik ben erg benieuwd reageert Romy. Chipp is op zijn beurt blij voor Mehmet en Senna. Zij weten eindelijk zeker op wie ze gaan stemmen en staan hier dus honderd procent achter. Ze wisten echt niet hoe en wat, maar gelukkig weten ze het nu. We gaan het zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *