Senna ontvangt mysterieuze post

Senna ontvangt mysterieuze post

Afgelopen avond ontvangt Senna vrij plotseling nog post. Dit had hij uiteraard niet aan zien komen. Hij begint keihard te lachen terwijl hij de brief leest en heeft meteen het idee dat het een grapje is. Dit kan niet waar zijn lacht hij. Ik ga het voorlezen, hoor voegt hij eraan toe. En begint vervolgens voor te lezen. Het gaat om een brief die van een meisje blijkt te zijn. Het meisje is enorm fan van Senna en schrijft speciaal voor hem een brief. De mannelijke bewoners moeten allemaal erg hard lachen en Senna vertrouwt het niet. Wie van jullie heeft dit gedaan vraagt hij. Iedereen ontkent maar Senna gelooft er niks van. Tot zover is het nog niet zeker of het een grapje is…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *