Johan heeft vlinders in zijn buik

Johan heeft vlinders in zijn buik

Afgelopen avond hangen de bewoners gezellig op de bank. Op een gegeven moment kruipt Demi lekker tegen Mehmet aan. Kriebel jij Demi maar even lekker in slaap, Mehmet reageert Johan er gelijk op. Demi is hier op haar beurt niet van gediend en wijzigt het onderwerp naar Johan. Heb je gevoelens voor Beau vraagt ze. Redelijk serieus antwoordt Johan dat hij gevoelens en vlinders in zijn buik heeft. Chill zegt Demi. Daarom ben je zo vrolijk de laatste tijd voegt ze eraan toe. Heel lang kan Johan niet serieus doen en maakt al snel weer wat grapjes. De vlinders nemen de overhand zingt hij. Wandelend op het strand!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *