Johan wil Beau veroveren

Johan wil Beau veroveren

Afgelopen avond, na de serenade van Johan besluit Beau hem op te zoeken. Dus dat was je de hele middag aan het oefenen begint ze met een lach. Wat vond je ervan vraagt Johan nieuwsgierig. Ik vond het heel mooi antwoordt Beau.  Volgens mij was je een beetje overrompeld gaat Johan verder. Beau geeft toe dat ze het heel ongemakkelijk vond omdat de hele groep erbij was. Maar toch waardeert ze het wel. Wat is je doel vraagt ze daarna aan hem. Jou veroveren antwoordt Johan vol zelfvertrouwen. En vraagt bijdehand naar het eisenlijstje van Beau, waarop eisen staan waar een man aan moet voldoen. Hierop begint Beau met haar ondervraging over een toekomst met Johan. En vraagt naar onderwerpen als uitdagingen, reizen, sport en nog heel veel andere dingen. De twee lachen, flirten en kletsen nog een tijdje verder in de keuken. Gaat er dan toch echt iets ontstaan?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 11:15

    Beau wees toch eens verstandig wil je een man laat Johan dan gaan want anders laat hij jou eerdaags lopen hij eil namelijk een harem elk uur een ander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *