Johan draagt een serenade voor aan Beau

Johan draagt een serenade voor aan Beau

Johan en René hebben gisteren gewerkt aan het lied voor Beau. Als alle bewoners afgelopen avond aan tafel zitten voor het eten, besluit Johan dat het een goed moment is om zijn lied aan Beau voor te dragen. Hij gaat naast haar staan, terwijl ze rustig zit te eten. Alle ogen zijn op hem gericht. Ik heb een liedje gemaakt Beau vertelt Johan lachend. Met René op de gitaar zingt hij vervolgens vol overgave het lied. Helemaal soepel gaat het niet en de groep kijkt geschokt toe. Na afloop kan iedereen erom lachen, maar zijn de bewoners ook wel verbaast. What the f*ck is er zojuist gebeurd? lacht de tweeling. Beau zelf voelt zich gevleid maar geeft aan dat ze het even moet laten inzinken. Billy heeft in stilte toegekeken naar de serenade. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *