Linda en Madilia vinden Johan erg vrouwonvriendelijk

Linda en Madilia vinden Johan erg vrouwonvriendelijk

Terwijl Linda en Madilia samen het avondmaal voor de bewoners klaarmaken, bespreken ze het gedrag van Johan. De twee vinden het erg vrouwonvriendelijk en storen zich aan zijn brutale manier van doen. Eigenlijk is het wel best zielig en triest lacht Madilia. Hij komt echt wat te kort benadrukt hij. De twee beginnen vervolgens te lachen. Maar Beau, die laat het zelf toe… gaat Madilia op fluistertoon verder. Ja antwoordt Linda maar Bil heeft dat ook een tijd gedaan, het gewoon toegelaten. Afkeurend schudden de twee vervolgens hun hoofd.  Ze denken dat Beau niet op Johan gaat stemmen, omdat ze hem een beetje leuk vindt. De vorige keer deed ze ook al zoiets, de pussy snauwt Linda. Terwijl ze het eten bespreken, denken ze na over de stemronde en wie zij weg zouden willen hebben. Linda weet van één bewoner zeker dat zij niet meer met hem samen wil leven. Madilia weet op haar beurt nog niet of ze haar stemmen gaat verdelen of allemaal op één persoon zet. Naar welke inwoner zullen de stemmen gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *