Mehmet en Madilia bespreken wie er mogelijk genomineerd wordt

Mehmet en Madilia bespreken wie er mogelijk genomineerd wordt

Madilia en Mehmet zitten samen in de woonkamer en zijn heel erg blij met dit relaxte weekendje eventjes écht weekend. Ook vertelt ze de nieuweling dat ze zich dit keer totaal geen zorgen maakt over zichzelf tijdens de stemmingen van aanstaande dinsdag. Ik vind het wel spannend. Madilia denkt dat dit de eerste stemronde wordt waar ze niet genomineerd wordt. Ja echt vraagt Mehmet aan haar. Madilia zegt dat er bepaalde mensen in de groep zijn die veel irritatie opwekken, hier zal eerder op gestemd worden. Wat denk jij vraagt ze aan Mehmet. Hij zegt over één iemand in de groep geen twijfels te hebben dat diegene genomineerd wordt, van de rest weet hij het niet zo goed. De twee denken dat José en René wellicht op kans maken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Harry at 18:25

    Johan en Rene horen absoluut niet in utopia thuis. Johan doet nergens wat op uit, als ze met z’n allen rechts af willen, gaat Johan links af. En Rene belazerd de boel, en is bewust een paar dagen heel rustig om niet te veel stemmen te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *