Madilia en Linda zijn niet blij omdat er iemand aan hun tapas heeft gezeten

Madilia en Linda zijn niet blij omdat er iemand aan hun tapas heeft gezeten

Linda en Madilia komen er in de keuken achter dat er iemand aan hun tapas heeft gezeten. De twee hadden speciaal hun namen erop gezet, zodat de rest ervan af zou blijven. Er waren er drie roept Madilia gefrustreerd. Ze zijn achterlijk hier, echt te achterlijk voor woorden gaat ze verder. En kan het niet begrijpen. Ze vindt dat de bewoners zich als kleine kinderen gedragen, als iemand zijn naam ergens opstaat hoor je ervan af te blijven. Madi, als mensen honger hebben, dan pakken ze het hier gewoon reageert Linda met een zucht. De tapas zijn ingekocht van het geld van de kokkinnen, waardoor ze het enorm vervelend vinden dat mensen eraan hebben gezeten. Zo gaat het hier moppert Madilia. Als Billy gemopper hoort in de keuken, voelt ze zich  betrapt. Ze gaat  naar de keuken om haar excuses aan te bieden, want zij heeft aan de tapas gezeten. Sorry, sorry, sorry, Madilia begint ze. Ik was het voegt ze eraan toe. Madilia geeft aan dat het niet geeft maar dat het haar even in het verkeerde keelgat schoot. Het maakt niet uit, maar mensen kijken gewoon niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Ria at 10:12

    Wat mij met de uitzending van daze week opviel.Dat de mooie zwarte stoelen boven bij Billy in haar penthouse staan.mag zomaar als een ander het vloerkleed pakt moet het terug,Doorgestoken kaart.

  2. joes at 22:47

    en had je die krengen eens moeten horen als een ander het gedaan had. nu het billy is, geeft het in ene niet. gadverdamme, daar wordt je toch kotsmisselijk van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *