Linda vindt dat Baldr te weinig helpt met de boekhouding

Linda vindt dat Baldr te weinig helpt met de boekhouding

Als Linda, Madilia en José op de vide aan het praten zijn over de financiën komt Baldr ter sprake. Ik ga straks met hem praten, want ik heb het gevoel dat ik het alleen doe zegt Linda tegen Madilia. Volgens haar helpt Baldr haar veel te weinig met de financiën en neemt hij ook geen initiatief. Hij zegt elke keer dat hij wil doorpakken, maar het gebeurt niet legt ze verder uit. Hij hoort gewoon naast me te zitten als ik bezig ben gaat ze verder. Het is volgens haar zaak dat ze er met zijn allen hard aan trekken. Op deze manier gaat het gewoon niet lukken benadrukt ze. José vraagt daarna of Mehmet wel initiatief toont en Linda antwoordt dat die het heel erg van haar en Baldr laat afhangen. Niet veel later komt Mehmet de vide op lopen en bespreekt Linda het probleem met de nieuweling. Hij vertelt dat hij nog niet goed weet wanneer en hoe hij dingen moet oppakken. Linda legt hem uit dat hij zich aan moet sluiten bij haar en Baldr en zich minder afwachtend moet opstellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *