De bewoners beginnen rustig aan het weekend

De bewoners beginnen rustig aan het weekend

Het is rustig wakker worden voor de bewoners vandaag. René en Beau zijn als eerste uit de veren. René gaat deze ochtend aan de slag bij de koeien werkt zich daarmee al vroeg in het zweet. Beau maakt zich ondertussen klaar voor de dag. Wanneer ze zich naar de loods heeft verplaatst maakt ze zich  nuttig door de vaatwasser in te ruimen. Rond 09:00 uur zijn er meerdere bewoners wakker. Johan zit samen met Senna achter de computer, waar even later ook René en Demi aansluiten. Romy, Beau en Linda zijn zich aan het aankleden in de kleedruimte. De dames bespreken hun outfits en kletsen wat over koetjes en kalfjes. Kortom de bewoners beginnen rustig aan het weekend. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *