Linda spreekt Madilia aan omdat ze zich niet aan de regels heeft gehouden

Linda spreekt Madilia aan omdat ze zich niet aan de regels heeft gehouden

Als Madilia, Linda en Mehmet afgelopen avond zitten te kletsen op de vide vertelt Madilia dat haar pullovers zijn uitverkocht. Dit doet een belletje rinkelen bij Linda, die haar er mee confronteert dat ze een investering heeft gedaan zonder te overleggen. Ik baal hier wel een beetje van, Madilia spreekt ze haar streng toe. Madilia antwoordt dat ze er eigenlijk niet over had nagedacht en dat ze zich nu pas realiseert dat het eigenlijk niet mocht. Maar Linda is het er niet mee eens. Kom op Madi, daar trap ik echt niet in. Je weet heel goed of je wel of niet mag investeren vervolgd ze licht geïrriteerd. Linda vindt het vooral vervelend dat ze streng moet zijn tegen alle bewoners maar dat Madilia de regels aan haar laars lapt. Het is heel scheef als jij wel investeringen doet, terwijl ik tegen de rest zeg dat het niet kan legt ze verder uit. Als we er gezeik mee krijgen, dan is het niet mijn schuld benadrukt ze. Madilia lijkt zich nog steeds van geen kwaad bewust en vertelt Mehmet, als Linda is weggelopen, dat ze dacht dat het wel kon, omdat ze veel verkocht had. We zullen het zien besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 13:23

    Dat is nou d nette dame kakmadam neemt iedereen in de maling,heeft het echt achter de ellebogen .Johan ziet ze niet zitten Mehmet ook niet daar vandaan dat ze altijd bij ze zit.Het gezegde niet doen maar ik heb het zo graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *