Ontstaat er iets tussen Beau en Mehmet?!

Ontstaat er iets tussen Beau en Mehmet?!

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Voordat de bewoners het weekend ingaan, wordt er gerelaxt en gespeculeerd over te toekomst van de mini samenleving. Terwijl Chipp werk verricht op de computer komen er steeds mensen langs om het met hem te hebben over de splitsing van de bv. Hij praat mee en probeert nieuwe winstgevende ideeën te bedenken. Mehmet gaat ondertussen het gesprek met Beau aan. Het lijkt erop dat de twee het erg goed met elkaar kunnen vinden. De nieuweling heeft met zijn sociale kennis indruk gemaakt op haar. Samen plannen ze een avond in om elkaar beter te leren kennen. Ontstaat hier iets?!  De rest van de bewoners verspreiden zich in groepjes en roddelen wat af met elkaar. Het gaat veel over de stemmingen waarbij ze voorspellingen proberen te doen over wat er komen gaat. Toch zullen ze nog even in spanning moeten afwachten. José en Beau maken al vroeg de keuze te om naar bed te gaan. Kortom rust, rust en nog eens rust.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *