Johan en René zijn het er over eens dat het een rare stemronde kan worden

Johan en René zijn het er over eens dat het een rare stemronde kan worden

Afgelopen avond zondert René zich met Johan af. Al snel hebbende twee het over de naderende stemronde. Johan denkt dat het nog eens een rare stemming kan worden. Dat voel ik gewoon voegt hij eraan toe. René geeft toe zich de laatste twee weken ook wat meer gedeisd te houden. Ik hoef nog helemaal niet weg maar het is zo makkelijk om alles af te branden hier gaat hij verder. Ook denkt hij al te weten van wie hij stemmen kan ontvangen. Niet van José vertelt Johan hem. Dat je af en toe eens problemen met iemand hebt, betekent niet meteen dat je stemmen van diegene kan krijgen denken de twee. Johan wil een lijstje gaan maken van wie hij denkt stemmen te krijgen maar houdt dit nog even voor zichzelf. Een ding weet hij wel zeker, ik krijg er een van Bil.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *