Hoe verliep de cook off in Utopia?

Hoe verliep de cook off in Utopia?

Tijdens de cook off wordt er door beide partijen hard gestreden om te winnen. Terwijl Madilia erg haar best doet om eerste te worden, gaat het er bij Mehmet iets minder soepel aan toe. De nieuweling heeft het lastig. Dit is de eerste keer dat ik ga koken, hè jongens benadrukt hij. Het valt de rest van de bewoners op dat Madilia meer van koken weet. Madilia vindt het leuk om te koken en dat is te zien. Toch lopen de zenuwen bij Madilia op het laatste moment hoog op. Ze is alles tegelijkertijd aan het doen, zodat het zo snel mogelijk klaar is. Bij Mehmet is dit niet het geval. Terwijl hij nog rustig bezig is met koken, heeft Madilia alles al op tafel staan. De vrouwen zijn enthousiast over het klaargemaakte gerecht van haar. Cemal heeft op zijn beurt medelijden met Mehmet en hij schiet hem dan ook te hulp. Tijdens dat Mehmet druk bezig was met koken, heeft Cemal toch stiekem de frituurpan aangezet. Dit is puur voor geval van nood lacht Cemal. Een uur later dan Madilia staat het eten voor de mannen dan toch eindelijk op tafel. De mannen smullen van het eten en vinden dat Mehmet de winnaar is. Zo heeft Mehmet met een klein beetje hulp toch een top maaltijd klaargemaakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *