Romy en Billy vinden dat er iets moet veranderen

Romy en Billy vinden dat er iets moet veranderen

Als Billy Romy bij de werkschuur opzoekt, beginnen de twee een gesprek over de huidige groep bewoners. Billy vindt dat het tijd wordt voor een wat nettere groep. Een gezellige groep voegt Romy daaraan toe. Billy vindt dat de groep wel gezellig is, maar dat enkele bewoners dit voor de rest verpesten. Ze vindt dat een paar bewoners zich heel erg mee laten slepen. Het gaat om drie of vier mensen voegt ze eraan toe. Romy schaamt zich dat ze bij deze mensen woont maar geeft wel aan dat ze zich niet ongelukkig voelt. Neem van mij aan dat de scheiding vanzelf komt waarschuwt Billy haar. Het is een platte, goedkope en ordinaire bedoeling soms, maar het gaat goedkomen belooft ze Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *