Romy vindt Baldr Senna en Johan geen echte mannen

Romy vindt Baldr Senna en Johan geen echte mannen

Na de huilbui van Romy, die niet lekker in haar vel zit vandaag neemt zij samen met Demi, Fay en Billy rustig de tijd om verder te kletsen. Knus in de caravan spreken zij vrijuit over hun irritaties, die vooral gericht zijn op enkele mannelijke mede bewoners. Dit zijn geen mannen zegt Romy over onder meer Baldr, Senna en Johan. Billy is het helemaal met haar eens. Het niveau is heel laag. Ik ga op Johan stemmen, dat mag iedereen weten. Ik ben klaar met hem en zijn grapjes. De angel moet eruit en wat mij betreft is dat Johan voegt ze eraan toe. Volgens de vrouwen zijn Chipp, Mehmet en Cemal de enige mannen die zich behoorlijk gedragen. Het voornaamste wat hen dwarszit aan de overige mannen zijn de schuine grappen en het kinderachtige gedrag. Ik wil niet meer met deze mensen wonen zegt Romy. Demi denkt op haar beurt dat ze dat toch echt zal moeten accepteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *