Romy in tranen omdat de gezelligheid in Utopia ver te zoeken is

Romy in tranen omdat de gezelligheid in Utopia ver te zoeken is

Demi en Fay besluiten Romy op te zoeken in de caravan. Al snel merken ze dat het even niet zo goed met haar gaat. In tranen vertelt Romy dat ze niet zo goed weet wat er aan de hand is. Ik weet het niet. Ik heb gewoon even geen zin vandaag vertelt ze hen met een snik. Volgens haar is de gezelligheid ver te zoeken in de loods en dat doet haar pijn. Er is overal kritiek op gaat ze verder. Demi en Fay zijn het met Romy eens. Het lijkt soms wel een kleuterklas benadrukt Fay. Iedereen is de hele tijd zo negatief. Ik kan het gewoon even niet meer hebben gaat Romy verdrietig verder. De tweeling probeert Romy te troosten en vertellen haar dat ze niet de enige is met dit gevoel. Ook zij hebben het idee dat het allemaal een stuk positiever kan in Utopia. Als even later ook Billy de caravan binnenkomt, bespreken de vier meiden al hun irritaties met elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Sammy at 11:50

    De negativiteit zit in sommige mensen. Linda is alleen maar negatief, Billy ook (behalve als ze het over zichzelf heeft), Negatief weegt zoveel zwaarder dan positief, en Linda en Billy zijn ook nog eens enorm aanwezig, dus ja……logisch dat dat betrekking heeft op de sfeer in de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *