De “cook off” tussen Madilia en Mehmet is van start gegaan

De “cook off” tussen Madilia en Mehmet is van start gegaan

Billy en Chipp hebben bedacht om, in het kader van de kookwedstrijd vanavond een cook-off te houden. Mehmet en Madilia zijn de door hen geselecteerde kandidaten om tegen elkaar te gaan koken. En niet zomaar koken want omdat het vandaag vrijdag is moet er een vegetarische maaltijd worden bereid. Nadat Billy en Chipp Mehmet en Madilia hebben gevraagd of ze mee willen doen, is het tijd om te beginnen. Enthousiast schreeuwt Billy door de loods dat er vanavond een cook-off wordt gehouden tussen de twee maatjes. Ze krijgen een groot applaus en daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Wie zal er vanavond vandoor gaan met de winst? Wordt het Madilia of wordt het Mehmet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *